вторник, октября 11, 2005

Friendly Дружелюбный

I was in and around Moscow for two weeks. I was lucky enough to stay with local people and not as a tourist in a hotel. The people I stayed with were acquaintances who became close friends.
I found everybody warm and friendly, which made leaving all the harder, and a longing to return.

I am from a small town in England so any big city always seems hectic to me and Moscow was particularly lively. At first I found the traffic a little crazy by comparison to where I live, but it works and I got used to it.

Many thanks Moscow, I look forward to meeting up again.
--Macca

Я был в Москве и окрестности в течение двух недель. Мне повезло, что я остановился у местных, не проживал как турист в гостинице. Те, у кого я остановился были знакомыми и мы стали близкими друзьями. Я получил очень большое удовольствие от общения с москвичами. В результате, было тяжело уехать, и жду-недождусь с ними еще увидеться.

Я из маленького городка в Англии. Любой большой город, на мой взгляд, суматошен. И Москва была довольно энергичным городом. Автодвижение порой было слишком по сравнению с тем городом, где я живу. Но, она работает и к нему привык.

Большое спасибо, Москва. Надеюсь, скоро увидимся еще раз.
--Макка

3 комментария:

Roulette System Niche Online Marketing Guy комментирует...
Этот комментарий был удален администратором блога.
eXPerience called L!FE комментирует...

hey MNG,
Thanks for visiting my blog...nice to check your blog...right now i am travelling, but how about meeting up sometime and exploring some more of moscow..
do tell me what u think about it..
cheers..

samraat комментирует...

sangambayard-c-m.com